Termeni si conditii - Accesorii Termopane

Termeni si conditii

În utilizarea serviciului, dumneavoastră sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, asa cum sunt acestea specificate în documente, și sunteți de acord să furnizați aceste informații corect si complet. În situația în care considerăm că această obligație nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinată sau nedeterminată, fără nicio notificare prealabilă. Ne rezervam si dreptul de a selecta prin acceptare sau refuzare clientii inregistrati sau comenzile inregistrate daca datele sau actiunilor lor sunt indoielnice.

Returnare produse

Pentru persoane fizice produsele pot fi returnate in 14 zile calendaristice fara a preciza motivul returului. Produsul (produsele) se vor retuna in ambalajul original prin serviciul de curierat rapid. Plata catre client se va face in aceiasi zi sau in ziua urmatoare dupa ce se primeste coletul. 

Produsele care beneficiaza de garantie vor fi insotite de certificat de garantie. Returnarea produsului (produselor) se vor face in conditiile de mai sus.

Pastrati ambalajele originale !

Nu se returneaza produsele personalizate sau cele care se livreaza la dimensiunile cerute de catre client !

Transport

Daca nu va aflati in zona de acoperie FAN COURIER se percepe un cost suplimentar pentru transport.

Vezi aria de acoperire FAN (lista localitatilor pentru care nu se percep km suplimentari).